Ik ben MarciaSamen met mijn man en twee kinderen van 11 en 10 jaar oud woon ik in het mooie West-Brabantse Nieuw Vossemeer.


Al ruim 16 jaar mag ik werken als GZ-psycholoog en Kinder en Jeugdpsycholoog NIP. Na een aantal jaren bij verschillende praktijken en centra in loondienst gewerkt te hebben, heb ik in 2015 deze praktijk opgezet voor kinderen, jongeren en hun ouders.

 

Ik heb mede door mijn opleidingen en werkervaring ruime ervaring met gespecialiseerde diagnostiek en behandeling van diverse psychologische en psychiatrische problemen. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen die hoogbegaafd zijn of autisme hebben. Ook werk ik veel met kinderen en jongeren die getraumatiseerd zijn of rouwen om het verlies van een geliefde.


In mijn werk staan laagdrempeligheid, flexibiliteit en maatwerk centraal. Mijn benadering is persoonlijk, accepterend en bescheiden. Ik begeleid je het liefst vanuit mijn ervaring, hart en intuïtie.

Meer


Ik ben BerdiSamen met mijn man en twee dochters van 3 en 5 jaar oud woon ik in het mooie Zeeuwse Oud Vossemeer.


Sinds januari 2023 ben ik twee dagen in de week werkzaam in de praktijk als Psycholoog NIP.  Daarnaast werk ik een dag in de week op een school voor zeer moeilijk lerende kinderen en geef ik muzieklessen. Naast Psycholoog NIP ben ik ook muziektherapeut. Soms is praten voor kinderen niet de meest fijne manier en dan kan het inzetten van muziek of spel helpend zijn om in beweging te komen. Naast werken met kinderen en jongeren, werk ik ook graag met ouders en het hele gezin. 


Mijn werkervaring als psycholoog en muziektherapeut heb ik de afgelopen 15 jaar opgedaan binnen diverse (kleinschalige) GGZ instellingen en praktijken. Ik heb voornamelijk ervaring met diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren met trauma, een verstandelijke beperking of die zichzelf moeilijk kunnen uiten. 


Je kinderen zullen worden

zoals jij bent;


dus wees

zoals je wilt dat zij worden.


David Bly